Bredband

Vi erbjuder flera olika typer av bredband.

Mobilt bredband passar i de flesta lägen, i hemmet, i sommarstugan eller i båten, i stort sett vart du än befinner dig. Den så kallade "miniroutern" är en smidig lösning för den som vill kunna ta med sig routern men ändå surfa snabbt i 4G. Vi har lösningen för dig oavsett vilka behov du har. De mobila bredbanden har ofta en begränsning i datamängden och det kan vara svårt att uppskatta hur mycket man faktiskt behöver. Här är en ungefärlig guide på vad surfen räcker till:

0,5GB ca 5 min streamad musik och ca 5 webbsidor per dag.

5GB ca 1 tim streamad musik, 5 webbsidor och ca 5 min HD video per dag.

20GB ca 4 tim streamad musik, 25 webbsidor och 30 min HD video per dag.

50GB ca 4 tim streamad musik, 100 webbsidor och 1 tim HD video per dag.

100GB ca 7 tim streamad musik, 130 webbsidor och 2,5 tim HD video per dag.

 

Vi erbjuder följande leverantörer av mobilt bredband och bredband i fibernätet.

 

 

 

Tele2 erbjuder Mobiltelefoni och Mobilt bredband

Välj hur många GB data du behöver varje månad och byt när du vill till mer eller mindre mängd. Tjänsten har ingen bindningstid och en månads uppsägningstid.

Välj även vilken lösning som passar dig bäst. Behöver du förflytta ditt internet ofta kan det vara smidigt med en "pocketrouter". Kräver ni mer prestanda och är ni ofta flera surfare samtidigt kanske ni behöver den kraftigare 4G routern. Oavsett vilken så tillhandahåller vi det här i butiken.

Tre erbjuder Mobiltelefoni och Mobiltbredband

Välj hur många GB du behöver varje månad. Tre har bindningstid på 24 månader och en månads uppsägningstid.

Tre har bra lösningar för dig i farten. Ta med dig ett bärbart wifi, flytta runt ditt wifi i hemmet med en webbkontakt eller ta den kraftigare routern. Möjligheterna är många beroende på vad du behöver.

Vi hjälper dig att teckna avtalet så kommer grejerna hem till dig.

Net1 erbjuder fri surf i 4G

Vi är även återförsäljare för Net1 som idag är det enda mobila bredbandet som erbjuder fri surf. Det är alltså ingen begränsning på mängden data för den vardagliga surfaren. Tjänsten har ingen bindningstid och en månads uppsägningstid.

Du väljer om du vill hyra eller köpa en 4G router.

Fiber 

Har du installerat fiber så kan vi erbjuda Viasat Trippeltjänst i både IP Onlys och Telias nät. Priserna varierar beroende på nätverksägare. 
Med Viasat kan du få en helhetslösning med TV, data och telefoni. Vi hjälper dig att välja tjänster och hårdvara och behöver du hjälp med installation kan du självklart köpa tjänsten av oss. 

Vi kan dessutom erbjuda internet och IP telefoni från Mediateknik i Varberg. En utmanare till dom stora i telekom branschen som tror på personlig service och att finnas tillgängliga. Hyr eller köp en router. Vid teknisk support eller felanmälan kan du ringa till oss på AJ Hemelektronik så ser vi till att hjälpa dig omgående. 

Hastigheter i fibernätet
100/10 

100/100 

250/100 

1000/100 

Copyright © 2014. All Rights Reserved.