Bredband

Vi erbjuder flera olika typer av bredband.

Mobilt bredband passar i de flesta lägen, i hemmet, i sommarstugan eller i båten, i stort sett var du än befinner dig. Den så kallade "mini routern" är en smidig lösning för den som vill kunna ta med sig routern men ändå kunna surfa snabbt i 4G. Vi har lösningen för dig oavsett vilka behov du har. 

Det kan vara svårt att uppskatta hur mycket datamängd man behöver. Därför har vi tagit fram en ungefärlig guide på vad surfen räcker till:

480 P =465 MB / timme (eller 1GB surf efter 2.2 timmar)
720 P =931 MB / timme (eller 1GB surf efter 1.1 timmar)
1080 P =1536 MB / timme (eller 1GB surf efter 40 minuter)

Ju lägre kvalité videon har, desto längre räcker surfen. Det här är oftast en inställning du kan göra själv direkt i appen eller tjänsten du använder.

Vi erbjuder följande leverantörer av mobilt bredband.

      

 Dessutom kan du teckna fiberabonnemang hos oss via flera olika företag.

 

Tele2 erbjuder Mobiltelefoni och Mobilt bredband

Välj hur många GB data du behöver varje månad och byt när du vill till mer eller mindre mängd. Tjänsten har ingen bindningstid och en månads uppsägningstid.

Välj även vilken lösning som passar dig bäst. Behöver du förflytta ditt internet ofta kan det vara smidigt med en "pocket router". Kräver ni mer prestanda och är ni ofta flera surfare samtidigt kanske ni behöver den kraftigare 4G-routern. Oavsett vilken så tillhandahåller vi det här i butiken.

Tele2 erbjuder abonnemang med obegränsad surf där du kan dela data med andra enheter med ett extra datakort. Det finns även en lösning för hela familjen med deras nya abonnemang där det blir billigare ju fler ni är. 

Tre erbjuder Mobiltelefoni och Mobilt Bredband

Välj hur många GB data du behöver varje månad. Tre har förmånen där du kan välja om du vill binda upp ditt avtal mot en billigare månadskostnad.

Tre har bra lösningar för dig i farten. Ta med dig ett bärbart wifi, flytta runt ditt wifi i hemmet med en webbkontakt eller välj den kraftigare routern. Möjligheterna är många beroende på vad du behöver. Behöver du obegränsad surf så finns den lösningen även på 3, den heter "3Bredband Hemma".

Vi hjälper dig att teckna avtalet så levereras hårdvaran hem till dig.

Fiber 

Har du installerat fiber så kan vi erbjuda Allentes tjänst i både IP Onlys och Telias nät. Priserna varierar beroende på nätverks ägare.

Med Allente kan du få en helhetslösning med TV och data. Vi hjälper dig att välja tjänster och hårdvara och behöver du hjälp med installation kan du självklart köpa tjänsten av oss.

Vi erbjuder även fibertjänster från både Boxer och Tele2.

 

Copyright © 2014. All Rights Reserved.