Bredband

Vi erbjuder flera olika typer av bredband.

Mobilt bredband passar i de flesta lägen, i hemmet, i sommarstugan eller i båten, i stort sett vart du än befinner dig. Den så kallade "miniroutern" är en smidig lösning för den som vill kunna ta med sig routern men ändå surfa snabbt i 4G. Vi har lösningen för dig oavsett vilka behov du har. De mobila bredbanden har ofta en begränsning i datamängden och det kan vara svårt att uppskatta hur mycket man faktiskt behöver. Här är en ungefärlig guide på vad surfen räcker till:

0,5GB ca 5 min streamad musik och ca 5 webbsidor per dag.

5GB ca 1 tim streamad musik, 5 webbsidor och ca 5 min HD video per dag.

20GB ca 4 tim streamad musik, 25 webbsidor och 30 min HD video per dag.

50GB ca 4 tim streamad musik, 100 webbsidor och 1 tim HD video per dag.

100GB ca 7 tim streamad musik, 130 webbsidor och 2,5 tim HD video per dag.

 

Vi erbjuder följande leverantörer av mobilt bredband och bredband i fibernätet.

 media

 

 

Tele2 erbjuder Mobiltelefoni och Mobilt bredband

Välj hur många GB data du behöver varje månad och byt när du vill till mer eller mindre mängd. Tjänsten har ingen bindningstid och en månads uppsägningstid.

Välj även vilken lösning som passar dig bäst. Behöver du förflytta ditt internet ofta kan det vara smidigt med en "pocketrouter". Kräver ni mer prestanda och är ni ofta flera surfare samtidigt kanske ni behöver den kraftigare 4G routern. Oavsett vilken så tillhandahåller vi det här i butiken.

Tele2 erbjuder abonnemang med obegränsad surf där du kan dela datan med andra enheter med ett extra datakort. Det finns även en lösning för hela familjen med deras nya abonnemang där det blir billigare ju fler ni är. 

Tre erbjuder Mobiltelefoni och Mobiltbredband

Välj hur många GB du behöver varje månad. Tre har förmånen där du kan välja om du vill binda upp ditt avtal mot en billigare månadskostnad.

Tre har bra lösningar för dig i farten. Ta med dig ett bärbart wifi, flytta runt ditt wifi i hemmet med en webbkontakt eller ta den kraftigare routern. Möjligheterna är många beroende på vad du behöver. Behöver du obegränsad surf så finns den lösningen även på 3, den heter "3Bredband Hemma".

Vi hjälper dig att teckna avtalet så kommer grejerna hem till dig.

Fiber 

Har du installerat fiber så kan vi erbjuda Viasat Trippeltjänst i både IP Onlys och Telias nät. Priserna varierar beroende på nätverksägare. 
Med Viasat kan du få en helhetslösning med TV, data och telefoni. Vi hjälper dig att välja tjänster och hårdvara och behöver du hjälp med installation kan du självklart köpa tjänsten av oss. 

Vi kan dessutom erbjuda internet och IP telefoni från Mediateknik i Varberg. En utmanare till dom stora i telekom branschen som tror på personlig service och att finnas tillgängliga. Hyr eller köp en router. Vid teknisk support eller felanmälan kan du ringa till oss på AJ Hemelektronik så ser vi till att hjälpa dig omgående. 

 

Digital TV

Canal Digital
I början av ditt abonnemang får du prova alla kanaler fritt. Se film, sport, serier, barnprogram och dokumentärer i TVn, datorn, surfplattan och telefonen. Efter den fria perioden kan du välja vilka kanalpaket du vill ha från 229kr i månaden.

HD kanaler ingår alltid. CanalD ny

Play ingår alltid. Med Canal Digital appen kan du ta med dig kanalerna vart du än är i Sverige. Du väljer själv när, var och hur du ser en serie eller ett TV program. 

Fri Guldinstallation när du tecknar hos oss!

Välj tillvalspaket CMore med mängder med sport, film, serier och barninnehåll.

I One Place samlas all typ av underhållning och gör det enklare att hitta det du vill se. Tala in i fjärrkontrollen vad du vill se och ju mer du använder One Place desto bättre lär den känna dig och föreslår innehåll anpassat efter dina användarvanor. One Place har inbyggd chromecast så att du enkelt kan skicka upp innehåll från din mobil, surfplatta eller dator.

 

Viasat
Fiber eller Parabol - Du väljer
Som nykund så får du prova hela utbudet under en period. Därefter väljer du vilka kanalpaket du vill ha från 235 kr i månaden. Kombinera grundpaket med valfritt tillvalspaket och rör dig fritt mellan olika paket under bindningstiden. Just nu finns även CMore sport som tillval.
Se mängder med underhållning, sport i världsklass, filmer och ett stort utbud till barnen. viasat pos

Viasat erbjuder billigare bredband tillsammans med TV-underhållningen.

Fri Guldinstallation när du tecknar ett parabolavtal hos oss.

TV to go ingår 

Viaplay ingår nu i hela EU

 
Boxer
Välj att titta på TV via fiber eller takantenn.

boxer nyaVälj färdiga paket för en skön blandning av kanaler eller gör ditt eget paket från 239kr i månaden.
Titta på TV när du vill och var du vill. Du kan välja mellan att titta via appen, Boxer play eller via webben.

 

 

 

Välkommen att kontakta oss eller kom in i butiken om du har frågor eller vill beställa

 

 

 

 

 

Välkommen

Vår affärsidé är att sälja såsom tv apparater och datorer

AJ Hemelektronik AB är beläget på Köpmangatan 5 i Vingåker. Vår placering gör att vårat serviceområde är stort. Styrkan ligger i vår service och installation av antenn, parabol, data, ljud och bild. Dessutom erbjuder vi alltid heminstallation av alla produkter och tjänster vi förmedlar. Utöver detta utför vi viss reparation av elektronik.

viasat posboxer nyaCanalDigital Logo BlackTab RGBTele2 Logotyp Svart 1400x527BlackNy r ttad logga SVART Stefaco 3 fyrkanter Mediatek

 

Anders s Patrik s Maria s

Anders Jakobsson
Tel: 070 482 85 32
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Patrik Stjärnholm
Tel: 073 535 93 51
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Maria Tegnér
Tel: 015 11 33 30
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Kontakt

AJ-hemelektronik AB

Anders Jakobsson

Köpmangatan 5
64330 Vingåker

Telefon till butik 0151-133 30
Mobil till Anders 070-4828532

e-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Hitta hit:

 

Öppettider: Måndag-fredag 10.00-18.00 Lördag 10.00-13.00 

Vi samarbetar med

digital butikerna

Copyright © 2014. All Rights Reserved.